Haberler

7/24 VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

23 Ocak 2018 Salı

Demirci'nin her noktasına hizmetleri ile ulaşan Demirci Belediyesi, mahallelerin sorunlarını da çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

İlçemize bağlı Marmaracık mahalle caminin tahta zeminin çürümesi ve tehlike arz etmesi üzerine belediye ekiplerince çalışma yapıldı. Mahalle muhtarlığının talebi doğrultusunda Belediye Başkanı Selami Selçuk'un talimatı ile caminin çürüyen tahta zemini söküldü.

92 metrekarelik zeminin daha kullanışlı ve sağlam olması için beton dökülerek yeniden düzenlendi. Beton zeminin kurumasının ardından önümüzdeki günlerde laminat döşemesinin yapılmasının ardından hizmete sunulacak.

Marmaracık Mahalle Muhtarı Hayati Dönmez " Cami zeminimizin tahtalarının çürümesi ve kullanılamaz hale gelmişti. Başkanımıza bu noktada talebimiz oldu. Belediye ekiplerince cami zemine beton dökülerek daha güzel ve sağlam hale getirildi. Demirci Belediyesine teşekkür ediyorum "dedi. 

2304

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ