Haberler

BU KARDEŞLİK MAYA TUTTU

18 Ocak 2018 Perşembe

Belediye Başkanı Selami Selçuk, MHP Demirci İlçe Başkanlığını ziyaret etti

18 Ocak 2018 Perşembe günü Belediye Başkanı Selami Selçuk, belediye meclis üyeleri ile birlikte MHP Demirci İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

MHP Demirci İlçe Başkanı Yılmaz Ayhan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Selami Selçuk ve beraberindeki heyet yaklaşık bir saat süren görüşme gerçekleştirdi.

Ziyarette İlçede devam eden yatırımlar ve yeni yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

ÜLKEMİZ İÇİN ZORLUKLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk ziyarette yaptığı konuşmada " Belediye meclis üyelerimiz ile birlikte MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ettik. Ülkemizin var olma meselesinde  bu birlik ve beraberliğimiz inşallah güzel olacak. İnşallah Türkiye bundan sonra birliğini ve beraberliğini koruduğu sürece, ortadoğunun ve dünyanın oyun kuran ülkesi olacaktır. Bu noktada MHP'nin ve Devlet Bahçeli'nin yaptığı fedakarlığı tüm vatandaşlarımız ve bizlerde takdir ediyoruz. Genel manada bu beraberlik devam ederken, burada yerele de büyük sorumluluklar düşmekte. Demircimiz içinde yapacağımız yatırımlarda da birlikte fikir alışverişi yapacak, gelişmeyi ve büyümeyi sürdüreceğiz. Ülkemiz içinde birlik içinde olacak tüm zorlukları her beraber göğüsleyeceğiz " dedi.

İTTİFAK DEMİRCİ'DE TUTTU

MHP Demirci İlçe Başkanı Yılmaz Ayhan ise " Belediye Başkanımız Selami Selçuk ve meclis üyelerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Memleketimiz, Ülkemiz için birlik ve beraberlik içinde olacak, hiç bir zaman hainlere fırsat vermeyeceğiz " dedi. 

3619

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ