Haberler

KAR DAĞLARI, EKİPLER YOLLARI MESKEN TUTTU

16 Ocak 2018 Salı

İlçemiz ve bölgemiz genelinde yüksek kesimler kar, ilçe merkezinde sağanak yağmur etkisini gösterirken, Demirci Karayolları ekipleri yolları açık tutmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Demirci - Simav karayolu Akçakertik mevkiinde kar yağışı etkisini 2 gündür sürdürürken, Demirci Karayolları ekipleri devletin tüm imkanları ile vatandaşların Demirci - Simav karayolunu kullanırken sıkıntı yaşanmaması için gece gündüz demeden yolu açık tutabilmek amacıyla  kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Demirci'de 16 Ocak Salı akşam saatlerinde Simav istikametinden Demirci istikametine gitmekte olan 34 AD 0840 plakalı Sadık Tekerlek yönetiminde araç Bin 470 rakımlı akçakertik mevkiinde kar sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 2 metrelik uçurumda kara saplanarak durabildi. Yoldan geçen vatandaşlar ve ekiplerin yardımı ile araç saplandığı yerden çıkarıldı. Araç sürücü ve araçta bulunan yolcular olaydan yara almadan kurtuldu. 

Demirci Karayolları Bakım ekipleri de Cumartesi gecesinden bu yana karla mücadele büyük bir gayret gösterirken, gece saatlerinde buzlanma yaşanmaması amacıyla gece belirli saatlerde Demirci - Simav karayolunda tuzlama ve kar temizleme çalışmalarına devam edecek. 

Demirci Belediyesi de İlçe merkezinde olası bir kar yağışına karşılık ekip ve ekipmanlarını da hazır halde bekletiyor. 

Demirci'de 18 Ocak Perşembe günü aralıklarla ilçe merkezinde de kar yağışı beklendiği belirtildi.  

Demirci - Simav yolunu kullanacak sürücülerin özellikle gece saatlerinde dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

3273

Tüm Haberler