Haberler

MANİSA DEMİRCİLİLER DERNEĞİ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

24 Aralık 2017 Pazar

Manisa’da 21 yıldır faaliyet gösteren Manisa Demircililer Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğinin 11’inci Genel Kurulu gerçekleşti.

23 Aralık 2017 Cumartesi günü Demirci Belediyesinin de sponsor olduğu Demircililer Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğinin 11’inci Genel Kurulu Manisa Öğretmenevinde yapıldı. Genel Kurula AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Doç. Dr. Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Ak Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Alka Ersoy, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Demirci Minnetler Yöresi Kiraz Yurdu Yörük Kültür Derneği Başkan ve üyeleri ve çok sayıda Demircili katıldı.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Demircililer Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Yüksel Ülker, Genel kurulumuza katılan herkese teşekkür ediyorum. Programımıza ve derneğimize her daim destek veren Demirci Belediye Başkanımız Selami Selçuk’a ve Demirci Belediyesine teşekkür ediyorum “dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı konuşmada “ Gurbette yaşayan Demircililerimizin hemşerilik bağlarının güçlenmesi amacıyla bu tür etkinliklere Belediyemiz olarak destek veriyoruz. Geçtiğimiz yıl İzmir ve İstanbul’da düzenlenen etkinliklerde hemşerilerimiz ile buluştu. Bu yıl Ankara’da yaşayan Demircililerimiz ile buluştuk.  Demirci Belediyesi olarak bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz “ dedi.

Ak Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber ise “ Bu tür etkinlikler hemşerilik ilişkilerini daha da güçlendirmektedir. Bu noktada Manisa Demircililer Derneği programının yapılmasına destek veren Belediye Başkanımız Selami Selçuk’a teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonların devamını diliyorum “dedi.

Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ise “ Demirci Manisa’mızın güzel ilçelerinden birisi. Demircimize güzel hizmetler kazandırıyoruz. 13 Sulama göleti, Demirci – Selendi yolu ve Demirci- Gördes yolu. İnşallah yakında yeni hükümet konağımızı da hizmete açacağız. Demircililer Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğinin 11’inci Genel Kurulu hayırlı olsun, göreve seçilen yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum “dedi.

Demircililer Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğinin 11’inci Genel Kurulunda Hoşçalar yöresel halk oyunları ekibinin gösterisi ve Demircili Bilal İnce tarafından yapılan davul gösterisi büyük beğeni topladı.

Programda ayrıca Manisa Demircililer Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Yüksel Ülker tarafından derneğe desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Selami Selçuk ve Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal'a teşekkür plaketi takdim etti. 

Manisa Demircililer Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği genel kurulunda Demirci Belediyesi tarafından misafirlere yöresel keşkek ikramı yapıldı.

Demircililer Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğinin 11’inci Genel Kurulunda Yüksel Ülker yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kurulunda ise Muhammet Çetin, Serdar Dinçer, Ergün Çalı, Murat Dincer, Hasan Kökkaya ve Hasbi Güler yer aldı.

3113

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ