Haberler

OKUL BAHÇESİ YENİDEN DÜZENLENDİ, TAŞLI YOLLAR TARİHE GÖMÜLDÜ

12 Aralık 2017 Salı

Demircinin her noktasında hizmetlerini aralıksız sürdüren Demirci Belediyesi, İlçemiz sağnıç mahallesinde okul bahçesinde alan düzenlemesi ve cami tuvaletini yıkılarak yeniden düzenlemeye alındı.

İlçemiz Sağnıç mahallesi muhtarlığından belediyemize gelen talep üzerine Belediye Başkanı Selami Selçuk'un talimatı ile muhtarlık tarafından belirtilen alanlarda düzenleme çalışmaları yapıldı. Fen İşleri ekiplerince ilk olarak Sağnıç İlkokulu bahçesinde bulunan meyil ortadan kaldırılırken, taşlı olan kısımlarda da temizleme ve düzenleme çalışması yapıldı. Diğer yandan mahalle içindeki yol üzerinde bulunan taşlık kısımlarda iş makineleri ile kırılıp vatandaşlar için kullanılabilir hale getirildi. Sağnıç mahalle camiinin harap halindeki eski tuvaletin de yıkımı yapıldı.

Sağnıç Mahalle Muhtarı Refik Dönmez"  Mahallemiz okul bahçesi, mahalle için yolları ve cami tuvaleti alanında çalışmalar yapan Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a ve ekibine teşekkür ediyorum "dedi.

2530

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ