Haberler

16 MAHALLE'YE, 15 BİN METREKARE PARKE TAŞI

30 Kasım 2017 Perşembe

Yatırımlar şehri Demirci'de mahallelerimize yatırım ve hizmet yağmuru devam ediyor.

İlçemize bağlı 16 mahalleye Manisa Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı (YİKOP) tarafından yaklaşık 15 Bin metrekare parke taşı döşemesine başlandı.

Mahallelerden gelen yoğun  talep üzerine Kaymakam Mutlu Akyol ve Belediye Başkanı Selami Selçuk'un girişimleri sonucu mahallelerimizin ihtiyacı olan parke taşı Manisa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca mahallelere gönderildi.

Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol ve Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, parke taşı döşemesi yapılan mahalleleri ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kaymakam Akyol ve Başkan  Selçuk, Köylüce mahallesi ziyaretinde parke taşı döşemesi yapılacak olan mahalle konağı önünde alanda ilk parke taşlarına döşeyerek çalışmalara start verdiler. Kaymakam Akyol ve Başkan Selami Selçuk daha sonra Ahmet Mahallesinde parke taşı döşemesi yapılan alana giderek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklama da " Mahallelerimizden gelen talep üzerine parke taşı ihtiyacının karşılanması amacıyla Manisa Valiliği tarafından 16 mahallemize parke taşları gönderildi ve döşenmesine başlandı. Hükümetimiz İlçemizin her noktasında yatırımlarını sürdürürken, mahallelerimizde hizmet sunmaya devam ediyor. 16 mahallemize parke taşı getirilmesinde destek veren Kaymakamımız Mutlu Akyol'a da teşekkür ediyorum.  Amaç vatandaşımıza hizmet etmekse, gece gündüz demek mazeret üretmeyiz hizmet ederiz." dedi. 

2980

Tüm Haberler