Haberler

" DOLARINI BOZ, OYUNU BOZ ", DEMİRCİLİ ESNAFLARDAN DESTEK

8 Aralık 2016 Perşembe

Demirci'de esnaflar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dövizlerinizi bozdurun" çağrısına destek vermeye devam ederken, esnaflarda destek için kampanya başlattı.

Demirci ilçesinde sigortacılık işi ile uğraşan İsmet Önder, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın " Dövizlerinizi bozdurun " çağrısı üzerine biriktirdiği yaklaşık 500 doları bozdurduktan sonra, işyerinde de kampanya başlattı. İsmet Önder, işyerinin camına astığı dolarını bozdur,indirimi kazan yazısı ile destek başlattı.

Önder yaptığı açıklamada "  Son zamanlardaki doların yükselişi bizleri esnaflar olarak rahatsız etti. Bizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yaktığı kıvılcıma destek vermek için kendi şahsıma ait olan 500 doları bozdurdum. Bununla yetinmedim müşterilerimi de bu kampanyanın içine dahil etmek için işyerimde 100 dolarını bozdurup makbuzunu getiren sigorta işlemlerinde yüzde 5 indirim kampanyası başlattım" dedi.

Diğer yandan vatandaşlarda ilçedeki bankalarda dövizlerini bozdurarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına desteklerini sürdürmeye devam ediyorlar.

4145

Tüm Haberler