Haberler

EĞİTİM FAKÜLTEMİZİN 60. YILI PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

20 Mart 2024 Çarşamba

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi koordinasyonunda Öğretmen Okullarının kuruluşu ve Eğitim Fakültesinin 60. yılı kutlama programı yapıldı. 

20 Mart 2024 / Çarşamba günü Basri Koçyiğit Kültür Merkezinde düzenlenen programa Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Şaşmaz Ören ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Uğurcan Şahin, Akadamisyenler ve öğrenciler katıldı. 

Programın açılış konuşmasını yapan Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Şaşmaz Ören" İlköğretmen okullarının 16 Mart 1848 yılında darülmuallimin adıyla açılışı ve Demirci Eğitim Fakültesinin de 60. yılı kutlamalarını yapıyoruz. Öğretmenlik mesleği özel ihtisas mesleğidir. Fakültemizde gelceğinin mimarı olacak olan öğretmen adaylarımızı en iyi şekilde yetiştirmeye gayret ediyoruz. Fakültemiz çok köklü bir eğitim kurumudur. Öğretmen eğitiminde kalite standartlarını ve 21. yüzyıl eğitim vizyonunu geleceğe taşıma hedefi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam ediyoruz" dedi. 

Programda konuşan Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Demirci EğitimFakültesi ilçemiz başta olmak üzere bölgemizinde köklü bir tarihi olan eğitim kurumudur. Eğitim Fakültemiz yıllar boyu geleceğin öğretmen adaylarına en iyi eğitimi vermiştir. Buradan mezun olan öğretmen adayları da ülkemizin heryerinde öğrenci yetiştirmek için çalışıyorlar. Belediyemiz olarak Eğitim Fakültemizin her bir talebini ve isteğini karşılamak için çalıştık. Eğitim Fakültemize nice 60. yıllar diliyorum "dedi. 

Konuşmaların ardından şiir dinletisi, geçmişten günümüze Eğitim Fakültesi paneli ve müzik dinletisi yapıldı. 

Eğitim Fakültemizin 60. yılı programı kapsamında geçmişten günümüze Demirci Eğitim Fakültesinin yer aldığı 60. yıl sergisinin açılışı Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Şaşmaz Ören tarafından yapıldı. 

Katılımcılar Eğitim Fakültesinin geçmişten günümüze fotoğraflarla yansıtılan mazisini incelediler. 

483

Tüm Haberler