Haberler

BAŞKAN SELÇUK'TAN TIP BAYRAMI ZİYARETİ

14 Mart 2024 Perşembe

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçede görev yapan doktorlar ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti. 

14 Mart 2024 Perşembe günü Başkan Selami Selçuk ilk olarak İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Umut Otlu'yu, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Levent Onat'ı akabinde hastane ve sağlık ocaklarında görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek tıp bayramlarını kutladı. 

Başkan Selami Selçuk ziyaretlerinde doktor ve sağlık çalışanlarına çiçek takdiminde bulundu. 

Başkan Selami Selçuk, Doktorların toplumumuzun sağlığı ve geleceğimiz adına önemli bir görev yaptıklarını ifade ederken, belediye olarak her daim desteğe hazır olduklarını da söyledi.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Selami Selçuk " 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın bu mutlu gününü kutluyorum. Gecesini gündüzüne katarak vatandaşımızın sağlığı için çalışan tüm doktorlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Devlet Hastanemiz gün geçtik gelişmeye devam ediyor. Yeni Uzman Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız ile en iyi sağlık hizmeti hastanemizde sunuluyor "dedi.

694

Tüm Haberler