Haberler

YOL DÜZENLEME VE PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

5 Ocak 2024 Cuma

Belediyemiz tarafından ilçemiz Dr. Mehmet Akarsu mahallesinde yol düzenleme ve parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı. 

İlçe merkezinde yapılan doğal gaz hat döşemesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan altyapı yenileme çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde yol düzenleme ve parke taşı döşeme çalışmalarının yapılması için Belediye Başkanı Selami Selçuk, 2 Ocak 2024 Salı günü yüklenici firma ile sözleşme imzalayarak yer teslimini yapmıştı. 

Yer tesliminin hemen ardından yüklenici firma Dr. Mehmet Akarsu mahallesinin ara sokaklarında parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. 

Demirci Belediyesince, Dr. Mehmet Akarsu mahallesi sokaklarında parke taşı döşemesini sürdürürken, Manisa Büyükşehir Belediyesi'de Selendi caddesi ve Menderes bulvarı istikameti yönünde Prestij cadde çalışmalarına da devam ediyor. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, Cumhur İttifakı MHP Belediye Meclis Üyesi Erkan Duman ile birlikte Dr. Mehmet Akarsu mahallesinde yapılan yol düzenleme ve parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde incelediler. 

Başkan Selami Selçuk çalışmalar hakkında fen işleri ekiplerinden bilgi aldı. 

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk " İlçemizi genel altyapısı Manisa Büyükşehir Belediyemizce yenileniyor. Çalışmaların tamamlandığı alanlarda süratle hem Belediyemiz hemde Büyükşehir Belediyemiz yol düzenleme çalışmalarına başladı. Vatandaşımızın bu bölgede yol sebebiyle yaşadığı sıkıntılar son buluyor. Şehrimize yakışan bir şekilde bu mahallemizde ve devamında çalışmaların tamamlandığı mahallelerde hızla yollarımızı yeniden yapacağız " dedi. 

856

Tüm Haberler