Haberler

KARGINIŞIKLAR ÇOK AMAÇLI SALON TAMAMLANDI

2 Ağustos 2023 Çarşamba

Demirci'nin merkezinden kırsalına her alanda yatırımlar yapan Belediye Başkanı Selami Selçuk, Kargınışıklar mahallesinde yapımına başlanan çok amaçlı salonu da tamamlayarak mahallenin hizmetine sundu. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk göreve geldiği günden bugüne Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın " Şehirde Ne Varsa Köylerde de O Olacak " talimatıyla kırsal mahallelerde çok amaçlı salon yatırımlarına devam ediyor. 

Vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracak yatırımlar yapan Belediye Başkanı Selami Selçuk, Kargınışıklar mahallesine de 60 metrekaresi kapalı, 240 metrekaresi yarı açık bünyesine yemekhane, depo, gelin odası, bay-bayan lavabolar ve geniş salonu ile mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu. 

Kargınışıklar Mahalle Muhtarı Osman Altun " Mahallemizin yıllardan bu yana çok büyük bir ihtiyacıydı. Çok amaçlı salonumuz kısa sürede belediyemiz tarafından mahallemize yapıldı. Çok amaçlı salonumuzun yanında mahallemize meydan fırını da belediyemiz tarafından yapıldı. Mahallemizin her sorununun çözümünde bizlere destek olan, çok amaçlı salon başta olmak üzere her hizmet talebimizi yerine getiren Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a, şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum "dedi. 

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Çok amaçlı salon yatırımlarımıza devam ediyoruz. Söz verdiğimiz gibi Kargınışıklar mahallemize yakışan, tam donanımlı çok amaçlı salonu tamamlandık ve hizmete sunduk. Mahallemize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın " Şehirde Ne Varsa Köylerde de O Olacak " talimatıyla kırsal mahallelerde çok amaçlı salon yatırımlarına devam ediyor ve edeceğiz "dedi. 

620

Tüm Haberler