Haberler

MANİSA VALİSİ YAŞAR KARADENİZ’DEN DEMİRCİ’YE ZİYARET

11 Ekim 2022 Salı

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Demirci’yi ziyaret ederek organize sanayi bölgesi müteşebbis heyet toplantını gerçekleştirdi.

Vali Yaşar Karadeniz hükümet konağında Kaymakam Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve İlçe protokolü tarafından karşılandı.

Kaymakam Adem Kaya'yı makamında ziyaret eden Vali Yaşar Karadeniz daha sonra Demirci organize sanayi bölgesi müteşebbis heyeti toplantısına başkanlık yaptı.

Yapılan toplantıda Müteşebbis heyetine, OSB yönetim ve denetim kurullarına seçim yapıldı.

Demirci organize sanayi müteşebbis heyeti başkanlığına Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Başkan yardımcılığına Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem seçildi.

Demirci organize sanayi bölgesi yönetim kurulu başkanlığına Demirci Kaymakamı Adem Kaya, asil üyeliklere ise Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem, Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi Ahmet Fatih Dilşeker ve Demirci Belediyesi mimarı Engin Başaran seçildi.

OSB Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Özkuyumcu ve Demirci Belediyesi Harita Mühendisi Mustafa Korkmaz seçildi.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz daha sonra inşaat çalışmalarında sona gelinen Demirci tarım ürünleri merkezinde incelemelerde bulundu bilgi aldı.

Tekeler mahallesi ve Kılavuzlar mahallesini de ziyaret eden Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, halk toplantısı yaparak, vatandaşların taleplerini dinledi.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Kılavuzlar mahallesi Şehit Ferhat Vurucu Ortaokulunda öğrenim öğrencileri de ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

1175

Tüm Haberler