Haberler

BELEDİYE BAŞKANI SELAMİ SELÇUK'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA !!!

6 Eylül 2022 Salı

Demirci Organize Sanayi Bölgesi ( O.S.B. ) mütevelli heyeti yönetim kurulu oluşturmak için gerekli olan on beş hisseden dördünü Belediye üstlendi.

Başkan Selçuk, Bereketli ve hayırlı olması dilekleriyle üzerimize düşeni yaptık ve ilk ödemeyi gerçekleştirdik" dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ;Bildiğiniz gibi son dönemde Demircimizin kaderini değiştirecek çok önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Son bir yılda dört sulama barajımız su tutmaya başladı. Bu, ilçemizin tarım sektöründen aldığı payı artırılacak. Keza Açık Cezaevinin de gerek ziyaretçi  gerekse işletmelerdeki  performansı  ilçemizin iş hayatında çok önemli kazanımlar edinmemizi sağlayacak.  Ama bunların hepsinden  daha önemlisi  OSB"dedi.

Başkan Selçuk " Bu konuda ülkemiz, dünyayı sarsan pandemi süreci esnasında alınan akıllı tedbirler ve Rusya – Ukrayna savaşında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın üst düzey devlet adamlığı sayesinde ülkemiz yatırım üssü haline geldi. Artık birçok yatırımcı kıyı bölgelerindeki OSB’lerde yer bulamadığı için yeni OSB’lerde yer arayışına girdi. Bunun yansımasını Demirci’de hissediyoruz" dedi.

Birçok firmanın Demirci OSB’den yer ayırmak istediğini vurgulayan Başkan Selami Selçuk " Burada elde edeceğimiz yatırımlarla Demirci’deki  işsizlik ve göçü önlemekle kalmayıp daha önce Demirci’den ayrılmış insanlarımızı bile memleketimize çekecektir. Bu amaçla Demirci TSO ile Sanayi Bakanlığı nezdindeki girişimlerin neticesini çok kısa süre içerisinde neticesini aldık. Burada hemşerimiz  değerli büyüğümüz Sayın Ruhsar Pekcan’ın desteğini her aşamada hissettik" dedi.

Başkan Selçuk" Bugün de Demirci OSB’nin tüzel kişiliğini oluşturmak adına ilk harcı koyuyoruz. Mütevelli heyeti oluşturmak için gereken payımızın  ödemesini yaptık. Eylül ayı içerisinde Demirci OSB kurulmuş ve mütevelli heyeti ilk toplantısını yapmış olacaktır. Demirci'mize hayırlı olsun" dedi.

1495

Tüm Haberler