Haberler

SPORUN BAŞKENTİ, GÜREŞTE DE BAŞARIYA İMZA ATIYOR

21 Ağustos 2021 Cumartesi

Sporun başkenti Demirci, ilçe de şampiyonalara ev sahipliği yaparken, güreşçilerimizde katıldıkları müsabakalarda derece alarak ilçemizi gururlandırıyorlar. 

21 Ağustos Cumartesi günü Türkiye’nin en uzun soluklu güreşleri arasında yer alan belediye tarafından düzenlenen Akhisar Çağlak Yağlı Güreşleri’nin 562.’si Kayalıoğlu Futbol Sahası’nda yapıldı. 

İlçemiz adına Çağlak Yağlı Güreşlerine Belediyemiz Güreş Kulübünden 5 sporcu katıldı. 

ARDA IŞIKLI  3. OLDU

Yapılan güreşlerde Arda Işıklı teşvik 1 boyunda 60 kişiden arasından rakiplerini geride bırakarak 3 .cü oldu.

Mehmet Yılmazer deste büyük boy da 96 kişi arasından ilk 8'e kaldı.

Ali Çelik deste küçük boyda 70 güreşçi arasından ilk 8'e kalmayı başardı.

Kemal Sarı küçük orta boyda 110 güreşçi arasından ilk 8'e kaldı.

Şerif Işıklı ise küçük orta büyük boy ilk 8'e kaldı.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER

Güreş kulübü ekibinin başında yer alan Güreşçi Fatih Kurttutan " Belediye Başkanımız Selami Selçuk'un destekleri ile ekibimiz hem çalışmalarını sürdürüyor, hemde müsabakalara katılmaya devam ediyoruz. Çağlak Güreş Festivalinde güreşçilerimiz güzel başarılar aldı. Başkanımız Selami Selçuk'a Demircili güreşçilerimiz olarak teşekkür ediyoruz " dedi. 

GÜREŞÇİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamda " Sporun başkenti Demirci'miz de ulusal ve uluslarararsı organizasyonlar sürüyor. Güreş ekibimiz de Çağlak Güreş festivalinde güzel başarılar aldılar. Kendilerini tebrik ediyorum. Belediyemiz olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edecek, İlçemizde yeni sportif faaliyetlere ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz " dedi. 

Demirci Belediyesi güreş kulübü güreçileri önümüzdeki dönemde Manisa Yuntdağı, Turgutlu ve Kula güreşlerine de katılarak başarılarını sürdürmeyi hedefliyor. 

1696

Tüm Haberler