Haberler

BÜYÜK YATIRIM START ALDI, DEMİRCİ'YE HAYIRLI OLSUN

29 Mayıs 2021 Cumartesi

Demirci'nin yıllardır beklediği doğalgaz yatırımında ihale sürecinin tamamlanmasının ardından boru hattı döşeme çalışmalarına başlandı.

BOTAŞ tarafından yapım ihalesi tamamlanan Demirci Doğalgaz yatırımında yüklenici firma ile sözleşmenin imzalanmasının ardından Gördes tarafından hat döşeme çalışmaları başladı. 

Alöz Enerji ve Mühendislik Firmasınca yapılan boru hattı döşeme çalışmaları kapsamında doğalgaz boruları Gördes bodomas mevkiine indirildi. 

43 kilometrelik hat üzerinden Demirci'ye ulaşacak doğalgaz boruları için yüklenici firma güzergah üzerinde düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.
Önümüzdeki haftalarda da hattın döşeneceği alanlar kazılarak, borular döşenmeye başlanacak. 

Alöz Enerji ve Mühendislik firması formeni Halit Ataker, 14 iş makinesi ile güzergah boyunca çalışacağız. 650'ye yakın doğalgaz borusu ile Demirci'ye hattı ulaştıracağız. Hedefimiz 2021 Aralık ayına kadar Gördes-Demirci arasındaki boru hattı döşeme çalışmasını tamamlamak" dedi. 

GÜÇLÜ DEVLET, GÜÇLÜ TÜRKİYE

YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR.

Belediye Başkanı Selami Selçuk" Memleketimize hayırlı olsun. Demirci Doğalgaz Boru Hattı döşeme çalışmaları Gördes yönünden başlayarak ilçemize ulaşacak. Yüklenici firma yoğun bir çalışma içerisinde, bizde çalışmaları yakından takip ediyoruz. Milletimizin desteği ile güçlü devletimiz, ülkemizin her yanında olduğu gibi Demirci'mizde de yatırımlarını sürdürüyor " dedi. 

4131

Tüm Haberler