Haberler

SELENDİ YOLUNDA ÇALIŞMALAR, ESENYURT'U GEÇTİ

26 Eylül 2020 Cumartesi

Yatırımların şehri Demirci'de her alanda hizmet ve yatırımlar devam ederken, ulaşım yatırımları da hızla sürüyor. 

Demirci'yi Akdeniz ve İç Anadolu'ya bağlayacak olan A1 standardında yapılan Selendi yolunda geçtiğimiz yıl Esenyurt mahallesi girişine kadar olan bölüm asfaltlanarak hizmete sunulmuştu. 

Selendi yolunda çalışmalar kapsamında bu yılda yüklenici firma tüm gücüyle bölgede çalışmalarını sürdürüyor. 

Geçtiğimiz haftalarda Esenyurt mahallesi girişinden çıkışına kadar olan bölüm asfaltlanarak hizmete sunuldu. 

Yüklenici firma Esenyurt mahallesi çıkışından çalışmalarına hız vererek Yarbasan mahallesi istikametine çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 2 kilometrelik yol ağında ekipler, 15 iş makinesi ve 20 kamyon ile inşaat çalışmalarını yapıyor. 

Hava şartlarının müsaade ettiği süre içerisinde Kasım ayı sonuna kadar Esenyurt - Yarbasan mahallesi arasındaki yolun yapılarak hizmete sunulması hedefleniyor. 

Diğer yandan Selendi yönünde çalışmalarını sürdüren yüklenici firma Havaoğlu - Alaağaç mahallesi bölümlerinde de yol inşaatını yürütüyor. 

YATIRIMLARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " İlçemizde her alanda yatırımlar devam ederken, bizlerde bu yatırımların gerçekleşmesi için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda Ticaret Bakanımız Hemşerimiz Sayın Ruhsar Pekcan'ın ve Manisa Milletvekillerimizin destekleri ve yaptığımız görüşmeler neticesinde yolumuzda çalışmalar yeniden hız kazandı. Kıymetli Bakanımız Ruhsar Pekcan'a ve Manisa Milletvekillerimizin destekleri için çok teşekkür ediyorum. Yüklenici firma bu yıl sonuna kadar hava şartları müsade ettiği süre içinde Yarbasan'a kadar olan bölümü tamamlama hedefinde. Diğer yandan Demirci - Salihli yolumuzda da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Demirci'mize söz verdiğimiz her yatırımın takipçiyiz" dedi. 

2857

Tüm Haberler