Haberler

DEMİRCİ İMAM HATİP LİSESİ İNŞAATINDA SONA GELİNDİ

30 Haziran 2020 Salı

Yatırımların Şehri Demirci'de belediye ve hükümet yatırımları aralıksız sürerken, ihalesi yapılan Demirci İmam Hatip Lisesi inşaatında sona geliniyor.

Milli Eğitim Bakanlığı yatırım programı çerçevesinde Demirci'ye yapılan İmam Hatip Lisesi bünyesinde 24 Derslik, 4 Laboratuar, 1 Konferans salonu, Kütüphanesi, 6 Bireysel Ders Çalışma Odası, Bilgisayar çalışma odası, Bilgisayar laboratuarı ve tam donanımlı spor salonu hizmet verecek.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte İmam Hatip Lisesi binasında incelemelerde bulundular.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada" Demirci'miz de her alanda yatırım ve hizmetler tüm hızıyla sürüyor. 27 Milyon yatırım değerinde olan İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulunduk. 24 derslik, 300 kişilik yeni öğrenci yurdu ve kapalı spor salonu yer alan okulumuzda, öğrencilerimiz için laboratuarlar, bireysel ders çalışma odaları ile tam donanımlı olarak hazırlanıyor. Demirci'mizin için çalışmaya devam ediyoruz. İmam Hatip Lisesi yatırımına desteklerini esirgemeyen Hemşerimiz, Adalet Bakan Yardımcımız Cengiz Öner'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

2365

Tüm Haberler