Haberler

DOĞALGAZ YATIRIMINDA ÇALIŞMALAR HIZLANDI, İŞTE DETAYLAR

20 Haziran 2020 Cumartesi

Demirci'nin yıllardır beklediği Doğalgaz yatırımında çalışmalar yolunda ilerliyor.

Demircili Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın destekleri ile İlçeye kazandırılan Doğalgaz yatırımının ihalesi 23 Aralık 2019'da yapılmıştı.

Geçtiğimiz Şubat ayında Demirci'ye gelen BOTAŞ ve TÜMAŞ yetkilileri Belediye Başkanı Selami Selçuk ve Demirci Belediyesi Fen İşleri ekipleriyle bir görüşme yapmışlardır.

TÜMAŞ ve BOTAŞ yetkilileri yaz mevsimi ile sahaya inerek Demirci'den çalışmalara başladılar.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, çalışmaların yapıldığı alana giderek, BOTAŞ ve TÜMAŞ yetkililerinden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

5 Jeoloji Mühendisi tarafından çalışmalar sürdürülürken, Demirci Doğalgaz istasyonunun kurulacağı 2 dönümlük Dr. Mehmet Akarsu Mahallesi Akyar mevkiinde zemin etüt çalışmaları da devam ediyor.

Gün içerisinde bu bölgede çalışmaların tamamlanmasının ardından ekipler, Demirci - Gördes arasında da boru hattı döşemesinin yapılacağı noktalarda da zemin etüt çalışması yapacak.

Çalışmaların 1 ay gibi bir süre içinde tamamlanarak, çalışmaların bakanlığa teslim edileceği belirtildi.

SAYIN BAKANIMIZ RUHSAR PEKCAN'A TEŞEKKÜRLER

HEP BİRLİKTE DOĞALGAZ ATEŞİNİ YAKACAĞIZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada" Demirci'mize Doğalgaz kazandırma çalışmalarımız devam ediyor. Projenin Demirci ayağı bugünlerde tamamlanacak. Demirci Doğalgaz istasyonu bu alana kurulacak. Demirci - Gördes arasına yapılacak olan 42 kilometrelik boru hattı çalışmaları yapılacak. Ağustos veya Eylül aylarında proje çalışmaları bitmesinin ardından saha da aktif çalışmalar yapılacak. Kıymetli Hemşerimiz Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan'a bir kez daha ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Doğalgaz yatırımı planlandığı şekilde tamamlanacaktır. İnşallah hep birlikte Doğalgaz ateşini yakacağız. İlçemize hayırlı olsun "dedi.

2874

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ