Haberler

ÇİFTÇİYE VE ÜRETİCİYE TAM DESTEK, HİZMETE SUNULDU

18 Haziran 2020 Perşembe

Yaz mevsiminin yaklaşması ile üretici de hasat telaş başlarken, Belediye Başkanı Selami Selçuk çiftçilere desteğini sürdürüyor.

İlçe merkezinden, kırsalına her alanda yeni yatırımlarla çalışmalarını sürdüren Demirci Belediyesi, yaz mevsiminde yapılan Kiraz hasadı içinde bölgedeki üreticilere hizmet verecek kiraz alım yerleri de yapılmaya devam ediliyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, geçtiğimiz günlerde Çandır mahallesindeki üreticiler için yapılan kiraz alım yeri hizmete sunuldu.

Başkan Selami Selçuk 20 Mayıs 2020 tarihinde yapımını başlattığını Büyükkıran Mahallesi Kiraz alım yeri 1 ay gibi bir sürede yapılarak yöre çiftçisinin hizmetine sunuldu.

175 metrekare büyüklüğünde 60 santimetre yükseltme yapılarak perde betonu yapılan kiraz alım yerine  direk ve çatı montajına yapılarak hazırlandı.

ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Çiftçimiz bizim herşeyimiz. Yaz mevsimi yani hasat mevsimi başladı. 3 ay sürecek bu hasat mevsiminde çiftçimizin yanındayız. Çandır mahallemizde geçtiğimiz günlerde kiraz alım yerini hizmete sunduk. Büyükkıran mahallemizde de yapımına başladığımız kiraz alım yerini hizmete sunmanın gururunu yaşıyoruz. Çiftçimizin ürününün bereketli olması temennisi ile yöre halkımıza hayırlı olsun "dedi.

1443

Tüm Haberler