Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ, BÜYÜKŞEHİR VE KARAYOLLARI SAHADA

6 Şubat 2020 Perşembe

Demirci'de sabah saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı ara ara devam ederken, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde ekipler karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

6 Şubat Perşembe günü Demirci'de kar yağışı sebebiyle okullar Demirci Kaymakamlığı tarafından 1 gün süre ile tatil edildi. 

Kar yağışı ile birlikte Demirci Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Ekipleri ve Demirci Karayolları ekipleri karla mücadeleye hız verdi. 

Demirci Belediyesi Fen İşleri ekiplerince ilçe merkezi cadde ve sokakları Zabıta Ekiplerinin desteği ile kısa sürede açıldı. Yolların buzlanma yapmaması içinde ekipler tarafından kar temizlemesi yapılan alanlarda tuzlama çalışması yapıldı. 

Demirci Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Fen İşleri ekipleri gece saatlerine kadar saha da kar nöbetini sürdüreceği belirtildi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri de sorumluluk sahasında bulunan yollarda seri bir şekilde sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörlüğünden alınan bilgiye göre, kapalı olan yolun olmadığı ekiplerin gece de çalışmalarını sürdüreceği ifade edildi.

Demirci Karayolları ekipleri de başta 1470 rakımlı Akçakertik mevki Demirci - Simav karayolu ve sorumluluk sahada kar yağışının olduğu bölgede karla mücadeleye devam ediyor. Karayolları ekipleri de kar nöbeti ve çalışmalarını gecede devam edeceği ifade edildi. 

Meteoroloji'den alınan son bilgiye göre 6 Şubat Perşembe gece ve 7 Şubat Cuma günü sabah saatlerine kadar kar yağışının bölgede etkisini sürdüreceği belirtildi. 

1949

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ