Haberler

BAŞKANIMIZ, OSB GENEL MÜDÜRÜ YILDIRIM İLE GÖRÜŞTÜ

17 Ocak 2020 Cuma

Demirci'ye kurulması için çalışmalarına başlanan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) çalışmaları için Belediye Başkanımız Selami Selçuk, Ankara ziyaretleri kapsamında OSB Genel Müdürü Ramazan Yıldırım ile bir araya geldi.

7 Aralık 2019 tarihinde İlçemizi ziyaret eden Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan, Demirci'ye Organize Sanayi Bölgesi kurulmasının müjdesini vermişti

Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığınca Demirci OSB için ön başvurular alınmış, resmi başvuru sürecine geçilmişti.

Belediye Başkanımız Selami Selçuk'ta, 17 Ocak 2020 Cuma günü Ankara temasları kapsamında Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan'ın danışmanı Fevzi Yalman ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi Genel Müdürlüğüne geçerek Genel Müdür Ramazan Yıldırım ile bir araya geldi.

İŞİMİZ HİZMET GÜCÜMÜZ MİLLET

OSB ziyareti kapsamında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Selami Selçuk, Hemşerimiz kıymetli Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan ile 16 Ocak'ta İlçemizin yatırımları ile ilgili görüştük. Yine ilçemize yapılması için çalışmalarına başlanan Organize Sanayi Bölgesi için Bakanımızın himayelerinde danışmanı Fevzi Yalman bey ile birlikte Demirci Organize Sanayi Bölgesi üzerine OSB Genel Müdürü Ramazan Yıldırım ile görüştük. Gayet olumlu ve çalışmaların yolunda gittiğini öğrendik. Bu noktada hem Bakanımız hem de bizler İlçemize yapılacak yatırımların ve hizmetlerin takipçisi olmaya devam ediyoruz" dedi.

Başkanımız Selçuk, Memleketimiz için dün olduğu gibi bugünde dur durak bilmeden çalışıyoruz. Bizim fitne ile olumsuzluklarla hiç bir zaman işimiz olmaz,  ne demiştik işimiz hizmet  gücümüz millet. Demirci'miz için hizmet üretmeye devam " dedi.

2150

Tüm Haberler