Haberler

HAYIRSEVER ÇAMLI, HASTANEMİZE BİR CİHAZ DAHA BAĞIŞLADI

6 Aralık 2019 Cuma

Eşini 5 yıl önce kaybeden ve 3 yıldır Demirci Devlet Hastanesine cihaz bağışında bulunan Demircili hayırsever Mustafa Çamlı, 10. cihaz bağışını gerçekleştirdi.

77 yaşındaki hayırsever Mustafa Çamlı ilçesinin hastanesine yeni tıbbi cihaz bağışında bulundu.

Eşinin vefatının ardından her yıl kendi ilçesinde hastanenin ihtiyaçlarına yardımcı olan hayırsever işadamı Mustafa Çamlı, Kulak Burun Boğaz (KBB)polikliniğine burun, geniz ve gırtlak'taki kanser veya ona benzer şüpheli hastalıkların ön teşhisinde önemli olan Rhino - Laryngo - Fiberscope cihazı bağışladı.

Demirci Devlet Hastanesine getirilen 60 Bin Lira değerindeki cihaz hayırsever Mustafa Çamlı tarafından Başhekimliğe teslim edildi.

MEMLEKETİMİ SEVİYORUM, ÖMRÜM YETTİĞİ SÜRECE BAĞIŞ YAPACAĞIM

Hayırsever Mustafa Çamlı yaptığı açıklamada" Memleketimi ve hastanemi seviyorum. Kendi ilçemin hastanesine bağış yapmaktan mutlu oluyorum. Bundan sonrada yine aynı şekilde ömrüm yettiği sürece bağışlarımı sürdüreceğim. Bağışını yaptığım her cihaz hastalarımıza şifa olsun "dedi.

3 YILDA 300 BİN LİRA DEĞERİNDE TIBBİ CİHAZ BAĞIŞI

Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hayrettin Karakuş ise " Mustafa Amca'mız 5 yılda hastanemize 10 tıbbi cihaz bağışı yaparak hem devletimize hem de hastanemize büyük bir destek sunmuş oldu.  5 yılda 300 Bin Lirayı aşan tıbbi cihaz bağışında bulunan hayırseverimiz bu kez de Kulak Burun Boğaz polikliniğimize gırtlak ve genizde kanser türü hastalıkların teşhisinde önemli olan cihazı kazandırdı. Mustafa amcamız daha önce de Kardiyoloji, Nöroloji, Göz Polikliniği ve ameliyathanemize cihaz bağışında bulundu "dedi.

DEVLET - VATANDAŞ İŞBİRLİĞİNİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Hayırseverimiz Mustafa Çamlı'nın yaptığı bu örnek davranışlar devlet vatandaş işbirliğinin de en güzel göstergesidir. Memleketini unutmayıp hastanemize 10 tıbbi cihaz bağışında bulunan hayırseverimize ilçem adına teşekkür ediyorum "dedi.

MANİSA'DA 2 VEYA 3 HASTANE VAR.

Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzman Doktoru Abidin Duran'da, Polikliniğimizin önemli tıbbi araçlarından olan bu cihazımız Manisa'da bir veya iki hastanede bulunuyor. Bunlardan birisi de bugün Demirci oldu. Artık hastalarımızın kötü hastalıklarının teşhisinde bu cihaz büyük bir kolaylık sağlayacak " dedi.

3849

Tüm Haberler