Haberler

DEMİRCİ'YE DEV YATIRIM İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLANDI

18 Kasım 2019 Pazartesi

Demirci'de Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Kurulması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında, Ticaret ve Sanayi Odasında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

18 Kasım 2019 Pazartesi günü Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığında düzenlenen " Demirci Organize Sanayi Bölgesi Bilgilendirme " çalışması toplantısına Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçe Tarım Müdürü İslam Köse, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem, Esnaf, Kefalet Kooperatifi Başkanı Şeref Bilek, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karakaya, Kurum amirleri ve Ticaret Odası Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda hazırlanan Organize Sanayi Bölgesi Fizibilite raporu, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Fatih Dilşeker tarafından katılımcılara sunumu yapıldı.

Demirci'ye kurulması hedeflenen ve çalışmalarına hız verilen Organize Sanayi Bölgesi için hazırlanan fizibilite raporunun katılımcılara sunulmasının ardından Ankara'da Demircili Hemşerimiz Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan ile görüşme yapılacağı ifade edilirken, toplantıda Demirci'de kalkınmada öncelikli ilçeler arasına alınması ile ilgili de görüşme gerçekleşti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem " Demirci'mize Organize Sanayi Bölgesi Kurulması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında odamız olarak hazırladığımız fizibilite raporunu Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımıza sunduk. Başta Kaymakamlığımız ve Belediyemiz ile el ele vererek Demirci'mize başta Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere birçok konuda olumlu bir toplantı gerçekleştirdik. Birlikte yapacağımız bu çalışmaların Demirci'mize hayırlı olmasını temenni ediyorum "dedi.

DEMİRCİ'MİZ İÇİN ÇALIŞIYOR, ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Demirci'mizin gelişmesi, büyümesi ve daha büyük yatırımlara kavuşması adına her alanda, her platformda çalışmalarımızı yapıyoruz. Bir süredir gündemimizde olan ve çalışmalarınız başta Kaymakamlığımız, Belediyemiz, Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte diğer sivil toplum kuruluşlarımızla yürüttüğümüz Organize Sanayi Bölgesi için hazırlanan fizibilite raporunu görüştük. İlçemize kazandırmayı hedeflediğimiz Organize Sanayi Bölgesi için gerekli olan alanları tespit ettik. Hedeflediğimiz bu yolda Kıymetli Hemşerimiz Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan'ın destekleri ile çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz. Kıymetli Bakanımız ile de bu konuyu her görüşmemizde konuşuyoruz. Demirci'mizin geleceği adına önemli olan bu yatırımı kazandırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Her zaman söylediğim gibi 7/24 durmadan, yorulmadan İlçemiz için çalışmaya devam" dedi

2660

Tüm Haberler