Haberler

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KIŞ AYI ÖNCESİ ULAŞTIRILACAK

8 Kasım 2019 Cuma

Demirci'de başlatılan kampanya ile İlçedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacıyla Demirci geneline konulan 10 adet giyim bağış kutusuna ilçe halkı büyük bir ilgi gösterdi.

Demirci Belediyesi, evlerde kullanılmayan giyim eşyalarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amacıyla hazırlanan 10 adet giyim bağış kutusuna, İlçe halkı ve kırsal mahallelerdeki vatandaşlar tarafından büyük takdirle karşılanırken, yetkililer tarafından kutulara bırakılan eşyalarda alınmaya başlandı.

26 Eylül 2019 tarihinde başlatılan kampanya çerçevesinde evlerde kullanılmaya giyim eşyaları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması giyim bağış kutularına bırakılıyor. Kutularda toplanan kıyafetler ve eşyalar yetkililerce alınarak, eşya düzenleme merkezinde yıkanıyor ve ütülenip poşetlendikten sonra giyim eşyasına ihtiyacı olan insanlara ulaştırılıyor.

08 Kasım tarihinde Demirci'deki giyim eşya kutulara 2'inci kontrol edilerek, içine bırakılan eşyalar araca yüklenerek götürüldü.

TEŞEKKÜRLER DEMİRCİ

Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçe halkıma çok teşekkür ediyor. Tam bir kadirşinaslık örneği sergiliyorlar. Giyim eşya kutuları bıraktığımız ilk günden bugüne içerisinde birçok kullanılmaya eşyalar bırakıldı. Bu eşyalar ihtiyacı olan insanlarımıza ulaşacak" dedi.

1597

Tüm Haberler