Haberler

HASTANEMİZE YENİ BİR UZMAN DOKTOR KADROSU AÇILDI

17 Ekim 2019 Perşembe

Sağlık Bakanlığı 89. Dönem Devlet Hizmet kurasında ilçemiz Devlet Hastanesine Ruh Sağlığı ve Hastalıkları kadrosunun açıldı.

17 Ekim 2019 tarihinde gece saatlerinde açıklanan 89. Devlet Hizmet Yükümlülük kurasında İlçemiz Devlet Hastanesi bünyesine Sağlık Bakanlığınca Ruh Sağlığı ve Hastalıkları kadrosu verildi. 

Açılany yeni uzman doktor kadrosuna Ekim ayı sonunda atamanın gerçekleşmesi bekleniyor. 

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar yaptığı açıklamada " Hastanemizin daha iyi koşullarda sağlık hizmeti vermesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı neznin yaptığımız çalışmalar ile hastanemize Ruh Sağlığı ve Hastalıkları kadrosu verildi. Hastanemiz artık Uzman hekim kadrosu ve tecrübeli sağlık personeli ile başta ilçemiz olmak üzere çevre ilçelerimize de hizmet verecektir. İlçemize hayırlı olsun " dedi. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise "Demirci Sağlık alanında artık günden güne daha güzel hizmetleri vermek için yeni uzman doktorları kadrosuna katmaya devam ediyor. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığımızda hastanemize Ruh Sağlığı ve Hastalıkları kadrosu 89. dönem hizmet kurasında açıldı. Hastanemize açılan bu kadroya yapılacak Uzman Doktor atamasının ardından hastanemizde Uzman Hekim sayısı 18'e yükselmiş olacak. Ülkemiz Sağlık alanında büyük atılımlar yaparken, Demircimizde bu noktada gerekli desteği fazlasıyla almaya devam ediyor. Devlet hastanemiz bir bölge hastanesi gibi Demirci merkezinden, kırsalına, çevre ilçelerine kadar herkese şifa dağıtıyor. Yeni açılan Uzman hekim kadromuz ilçemize hayırlı olsun diyor, kıymetli doktor ve hasta çalışanlarımıza sonsuz başarılar diliyorum" dedi. 

2160

Tüm Haberler