Haberler

DEMİRCİ'YE 3 DOKTOR MÜJDESİ DAHA

2 Eylül 2019 Pazartesi

Demirci sağlık alanında günden güne yeni gelişmeleri yaşarken, devlet hastanesine açılan 10 doktor kadrosunun ardından, İlçe Sağlık Müdürlüğüne de 3 doktor kadrosu daha açıldı.

28 Ağustos tarihinde yayınlanan Sağlık Bakanlığı 88. dönem devlet hizmet yükümlülük kurası çerçevesinde İlçemiz Devlet Hastanesine 10 Pratisyen Hekim kadrosu açılmıştı. 

Sağlık Bakanlığınca 88. devlet hizmet yükümlülük kurasında İlçe Sağlık Müdürlüğüne de 3 Pratisyen Hekim kadrosu açıldığı müjdelendi. 

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar yaptığı açıklamada" Sağlık alanında her gün yeni güzel haberler almaya devam ediyoruz. Hastanemize açılan 10 doktor kadrosunun ardından, 3 doktor kadrosu da İlçe Sağlık Müdürlüğüne verildi. Eylül ayı sonunda inşallah ilçemize 13 doktorumuz görevlerine başlamış olacaklar. İlçemiz Devlet Hastanesi sağlık kadrosu ile günden güne gelişmini sürdüryor. Demirci'mize hayırlı uğurlu olsun "dedi. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Demirci'miz her alanda yatırım ve hizmetleri alırken, Sağlık alanında da güzel gelişmeleri de beraberinde yaşıyor. Sağlık Bakanlığımız tarafından hastanemize 10 doktor kadrosu açıldı. 3 doktor kadrosu da İlçe Sğlık Müdürlüğümüze verilmesi bizleri mutlu etti. Demirci Devlet Hastanemize bir bölge hastanesi gibi hizmet vermeye devam ediyor. İlçe Sağlık Müdürlüğümüzünde yapılan bu atamalar ile doktor kadrosunu daha da büyütmüş olacak. Bilindiği üzere Akıncılar Mahallesindeki belediyeye ait binamızın 2'inci katını İlçe Sağlık Müdürlüğüne vererek, başta Akıncılar mahallesi olmak üzere çevre mahallelerimizin sağlık hizmetinden en yakın ve kolay bir şekilde faydalanmalarını sağladık. Bundan sonra da hem hastanemizin hemde İlçe Sağlık Müdürlüğümüzün doktor kadrosunun gelişip büyümesi için Milletvekillerimiz ve Teşkilatımız ile ele ele vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz " dedi. 

11 Eylül 2019 tarihinde İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanacak olan 3 doktorun Bulaşıcı Hastalıklar birimi, Anne Bebek Sağlığı birimi, Sağlıklı Hayat ve Beslenme birimlerinde hizmet verecekleri beliritildi.

Yapılacak olan son doktor atamalarında Demirci Devlet Hastanesinde hekim sayısının 38'e, İlçe Sağlık Müdürlüğünde 18'e yükselirken, İlçe Genelinde toplam hekim sayısı 56'ya yükselmiş olacak. 

4754

Tüm Haberler