Haberler

KAYMAKAM AKYOL'DAN, BAŞKAN SELÇUK'A VEDA ZİYARETİ

19 Ağustos 2019 Pazartesi

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliği görevine atanan Demirci  Kaymakamı Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk'a veda ziyaretinde bulundu.

İçişleri Bakanlığınca, yayınlanan 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Mülkiye Müfettişliği görevine atanan Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol veda ziyaretlerine başladı.

08 Ağustos 2019 Perşembe günü yayınlanan kararname ile 403 mülki idare amirinin yeri değişirken, 01 Aralık 2016 tarihinden bu yana Demirci Kaymakamlığı görevini yürüten Kaymakam Mutlu Akyol, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişi olarak görevlendirildi.

Kaymakam Mutlu Akyol'da, İlçede veda ziyaretleri kapsamında Demirci Belediyesine gelerek Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret etti.

DEMİRCİ'DE GÜZEL ANILAR BİRİKTİRDİM

Kaymakam Mutlu Akyol, görev sürem boyunca Demirci'de güzel bir çalışma ortamında, güzel çalışmalar yaptık. Belediye Başkanımız Selami Selçuk ile de gayet uyumlu ve koordineli güzel çalışmalara ve hizmetlere imza attık. Başkanımız Selami Selçuk'a ve kıymetli Demircililere çok teşekkür ediyorum "dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise yaptığı açıklamada " Kaymakamımız Mutlu Akyol, İçişleri Bakanlığınca Mülkiye Müfettişliğine görevine atandı. Kaymakamımız Mutlu Akyol ile görev süresi içinde Demirci'miz adına güzel hizmetler yapmak nasip oldu. Uyum içerisinde Demirci'mizin sorunlarını birlikte çözmeye gayret ettik. Demirci'mize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, kendilerine yeni görevlerinde sonsuz başarılar diliyorum "dedi.

2104

Tüm Haberler