Haberler

AHİ EVRAN SİZİ BEKLİYOR

20 Mayıs 2019 Pazartesi

Demirci'nin köklü eğitim kurumlarından olan Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ( Endüstri Meslek Lisesi ) 2019 - 2020 Eğitim öğretim dönemi için yeni öğrencilerini bekliyor.

35 yıldır iş hayatına kazandırdığı 4 Bin öğrencisi ile faaliyetini sürdüren Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yaptığı birbirinden güzel projelerin yanı sıra, Türkiye'de ilk olan uygulamaları da Demirci'de yapma başarısını gösterdi.

Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bünyesinde 4 alan ve 265 öğrenci mevcudu ile hizmet verirken, 2019 - 2020 Eğitim Öğretim dönemi içinde yeni öğrencilerini davet ediyor.

Gelişen dünya şartları, teknolojiye uygun ekip ve ekipmanların yer aldığı Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Mobilya ve İç Dekorasyon, Elektrik ve Elektronik, Bilişim Teknolojileri ve Makine Teknolojileri bölümleri yer alıyor.

Okul Müdürü Bilal Çetinkaya yaptığı açıklamada " Okulumuzda 4 alan bölümü ile geleceğin teknoloji dünyasına en iyi şartlarda hazırlanmak isteyen tüm öğrencilerimizi bekliyoruz" dedi.

2682

Tüm Haberler