Haberler

DEMİRCİLİLER, İZMİR'DE HASRET GİDERDİ

6 Mayıs 2019 Pazartesi

İzmir Demircililer Kültür ve Dayanışma Derneği ve Demirci Belediyesinin destekleri düzenlenen geleneksel keşkek günü bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

05 Mayıs 2019 Pazar günü İzmir - Bayraklı İzmir Demircililer Kültür ve Dayanışma Derneğinde düzenlenen programı Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, eşi Oya Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk, eşi Güzide Selçuk, Devlet Su İşleri 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker,  Belediye Meclis üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Simavlı ve çok sayıda Demircililer katıldı.

Demircililer Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Şencan yaptığı açıklamada " Her yıl gelenek haline getirdiğimiz keşkek günü buluşmamızı bu yılda yoğun bir kalabalık ile gerçekleştirdik. Bu programın gerçekleşmesinde, birlik ve beraberliğimizin pekişmesinde büyük destek ve emeği olan Demirci Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a teşekkür ederim "dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " İzmir'de ve çevresinde ikamet eden değerli Demircililerimizin böylesi güzel bir dernek çatısı altında bir araya gelmesi ve böyle güzel programlar organize ederek hemşeri bilincimiz artmaktadır. Her daim sizleri Demirci'mize destek olmaya ve İlçemizde adına yapılacak çalışmalarda destek olmaya davet ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından programda dernek binasına katkıda bulunanlara plaket takdimi yapıldı

2563

Tüm Haberler