Haberler

BAŞKAN SELÇUK'A ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

18 Nisan 2019 Perşembe

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde yeniden Demirci Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Selami Selçuk'a, kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşlardan ziyaretler devam ediyor. 

Başkan Selami Selçuk, 2'inci dönem Başkanlık mazbatasını almasının ardından hayırlı olsun temennilerinde bulunmak isteyenleri makamında kabul ediyor. 

Başkan Selami Selçuk'a ilk ziyaret eşi Güzide Selçuk ve Ak Kadınlar tarafından yapıldı. Güzide Selçuk ve Ak Kadınlar ziyaretlerinde Başkan Selçuk'a teşekkür ederek, çalışmalarında sonsuz başarı dileklerinde bulundular. 

Başkan Selami Selçuk'u Kurum amirleri, muhtarlar, kurumlarda çalışan personeller ve vatandaşlar ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulunuyorlar. 

Başkan Selami Selçuk yaptığı açıkalamada " Kurum amirlerimizin, muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın ziyareti beni mutlu ediyor. Halkımızın teveccühü ile yeniden bu makama layık görüldüm. Demirci'mize hizmet için durmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden çalışacağız ve yeni yatırımları ilçemize kazandıracağız " dedi. 

2521

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ