Haberler

BAŞKAN, MECLİS ÜYELERİNİ VE PERSONELİNİ YEMEKTE AĞIRLADI

1 Mart 2019 Cuma

Belediye Başkanı Selami Selçuk, belediye meclis üyeleri ve belediye personeli ile yemekte buluştu.

01 Mart 2019 Cuma günü Demirci Belediyesi Akıncılar Düğün salonunda Başkan Selami Selçuk, belediye meclis üyeleri ve belediye personelini yemekte ağırladı.

Düzenlenen yemek öncesinde Başkan Selami Selçuk, tek tek masaları ziyaret ederek personelini selamladı.

Yemek sonrasında konuşma yapan Başkan Selami Selçuk, 5 yılda Demirci’ye meclis üyelerimiz ve siz değerli personelim büyük yatırımlar yaptık “dedi.

MECLİS ÜYELERİME VE PERSONELİME SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada” Demirci belediyesi tepeden tırnağa tüm görevlilerin ilçemize hizmet etmek adına gayretle çalıştılar. Biz bir aileyiz. 5 yılda Demirci’mizin çehresini değiştiren çalışmalar yaptık. Demirci’miz her şeyin en güzeline layık. Başlayan ve devam eden yatırımlarımızı halkımızın desteği ile inşallah tamamlayacak ve yeni projelerimizi birlikte yapacağız. Demirci bizim her şeyimiz. Yapabileceğimiz ne var Demirci’miz için yaptık ve yapıyoruz. Tüm meclis üyesi arkadaşlarıma ve siz değerli personelime canı gönülden teşekkür ediyorum. Meclis üyelerimizle de Demirci’miz için güzel çalışmalara uyum içerisinde imza attık  “dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Selami Selçuk, belediye meclis üyeleri, Mustafa Akın, Akif  Altunbaşak, Behçet Özkul, Mehmet Çetin, Mehmet Acar, Mustafa Ünlü, İsmail Darıcı, Halil Kavalcı, Ertan Köse, Kemal Korkmaz, Ahmet Özaşıcı, Osman Altun, Ramazan Çalı, Kenan Kızılırmak ve Hüseyin Akkurt’ta meclis çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Belediye Meclis üyeleri de Başkan Selami Selçuk’a desteklerinin tam olduğunu ve görevlerinde sonsuz başarılar dilediler.

3512

Tüm Haberler