Haberler

ÇÖKEN YOLDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

17 Aralık 2018 Pazartesi

Demirci'de geçtiğimiz günlerde yağışlar sebebiyle çöken Demirci - Selendi yolundaki bölüm yapılmaya başlandı.

17 Aralık Pazartesi günü Demirci Belediyesince Karayollarının kullanacağı iş makineleri sevkiyatı yapıldı.

7 Aralık Cuma günü Demirci'ye gelen Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Zeki Ali Yazıcıoğlu ile Belediye Başkanı Selami Selçuk, çöken yolda incelemeler yapmıştı.

Yapılan inceleme sonucunda Karayollarınca, Demirci Belediyesinin de desteği ile yolun alternatif bir yolla İlçeye bağlanması kararlaştırıldı.

17 Aralık Pazartesi günüde, Demirci - Selendi yolunun 3'üncü kilometresinde ekskavatörler ile yamaçtan yolun kazılması yapılarak tesviyesine başlandı. Yapılacak çalışma ile yolun en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada"  Yapımı devam eden Demirci - Selendi karayolumuzun 3. kilometresinde yağışlar sebebiyle çökme meydana geldi. Geçen hafta Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı İle yolda bir inceleme yaptık. Belediyemizin desteği ile Karayolları da en kısa sürede sorunun çözüme kavuşması için çalışmalar başladı "dedi.

2279

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ