Haberler

ÇEVRE YOLUNDA YENİ DÜZENLEME BAŞLADI

16 Ağustos 2018 Perşembe

Demirci'nin gelecek yüzyıllarına hizmet verecek, ilçedeki trafik sıkışıklığına çözüm olan yeni çevre yolunda yayalar için düzenlemelere başlandı.

Demirci Belediyesince İlçemiz Pazaryeri alanından Devlet Hastanesi, İsmail Özdağlar Sanayi sitesine ulaşımda büyük kolaylık sağlayan, menderes bulvarındaki trafiğe takılmadan ilçeye girişi yapılabilmesini sağlayan Yeni Çevre yolunda düzenlemeler devam ediyor.

GDZ Elektrik tarafın geçtiğimiz hafta yeni çevre yolunun ışıklandırılması için aydınlatma direği montajları tamamlandı. Yeni çevre yolunu yayalarında güvenli bir şekilde kullanabilmeleri amacıyla kaldırım düzenleme çalışmasına başlandı.

Yeni çevre yolunda devam eden kaldırım düzenleme ve pazaryeri alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Selami Selçuk, yeni çevre yolunu yayaların güvenli bir şekilde kullanabilmeleri amacıyla kaldırım düzenleme çalışmalarına başlandığını ifade etti.

2310

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ