Haberler

AK PARTİ MKYK ÜYESİ – MİLLETVEKİLİ BAYBATUR DEMİRCİ’DE

18 Haziran 2018 Pazartesi

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Demirci'yi ziyaret ederek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Baybatur, seçim çalışmaları kapsamında Demirci'de vatandaşlarla bayramlaştı.

AK Parti MKYK Üyesi – Manisa Milletvekili Murat Baybatur, 17 Haziran Pazar günü Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları Üyelerinin de Demirci Devlet Hastanesi önünde karşılandı.

Murat Baybatur ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Selami Selçuk ve İlçe Başkanı Mehmet Acar ile birlikte Secaattin, Sinan ve Akıncılar mahallelerinde hasta ve yaşlı ziyaretlerinde bulundular. Esnaf Kefalet Kooperatifi eski Başkanı Sadık Özkuyumcu’yu da evinde ziyaret eden Baybatur, daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünlü’nün torunun sünnet merasimine katıldılar.

Murat Baybatur, Demirci Belediyesi Kent Merkezi inşaat alanına da giderek, devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Murat Baybatur daha sonra İmrenler mahallesinde düğün merasimine katıldıktan sonra, AK Parti Demirci İlçe Başkanlığı tarafından, Çereşe Meydanında düzenlediği mitingde halka hitap etti.

Mitinde konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar “ 24 Haziran’ın ülkemiz için çok önemli bir viraj olduğunu, ülkemizin birlik ve beraberlik içinde 2023 hedeflerine yolundan sapmadan yürümesi gerektiğini vurguladı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise “ Demirci’de hem belediye hem de hükümet yatırımlarının hızla sürdürünü, Türkiye’nin kalkınma hamlelerinin sürdürebilmesi için istikrarın aynı şekilde devam etmesinin önemli olduğunu söyledi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Bugün Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan’a yapılanların geçmişte Abdülhamid Han ve Adnan Menderes’e de yapıldığı söyledi.

 Baybatur “ Türkiye’yi her yandan yıkmaya çalıştılar. Darbe girişiminde bile bulundular. Allah’a şükür milletin feraseti ile başaramadılar. Peki bunlar boş duruyorlar mı? Durmuyorlar. Ekonomiyle oynayarak yeni darbe girişiminde bulunmaya çalışıyorlar. Geçmişte sırtımızı sıvazlayıp maşallah diyenler şimdi bize düşmanlar neden? Çünkü Türkiye artık onlara bağlı değil. Türkiye bize bağlı olsun, memur, işçi emekli maaşlarını ödeyemesin, silahları, topları bozuk tankları bizden alsın dediler. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye hayır dedi. Türkiye kendi silahı, tankı, uydusunu yapınca düşman oldular” dedi

Baybatur “ Türkiye’ onların istediği gibi bir ülke olmayınca, Recep Tayyip Erdoğan’a diktatör demeye ve Türkiye’de hukuk yok demeye başladılar. Bu oyunların hepsini Abdülhamid Han ve Adnan Menderes’de yaptılar.  15 Temmuz’da Recep Tayyip Erdoğan’ı FETÖ’cü alçaklar öldürmeye çalıştılar. Geçmişteki tezgâh devam ediyor. Bu güçlerin içerde ki elemanları devam ediyor. Zannediyorlar ki, Recep Tayyip Erdoğan’ı devirirsek iktidara biz geleceğiz. Oysa maşası oldukları güçler gelecek. CHP’nin Adayına bakın hangi projesi var. Hep yıkıp dökmekten bahsediyor. Bizler bunların geçmişte neler yaptıklarını biliyoruz. Geçmişte başörtüsünün kamusal alanda ne işi var diyenler, şimdi başörtüsü özgürlüğünü savunmaya çalışıyorlar. Bunların bu işi başaramaz. Bu iş ustalık işi, bu iş Recep Tayyip Erdoğan’ın işidir “ dedi.

4201

Tüm Haberler