Haberler

PRESTİJ CADDESİNE YENİ AÇIK OTO PARK ALANI

20 Ağustos 2026 Perşembe

Demirci’de Prestij Caddesi üzerinde araç yoğunluğunun önüne geçmek ve trafik akışını rahatlatmak için yeni açık otopark alanı yapıldı.

Demirci Belediyesi ilçe merkezi ve kırsal mahallelerinde hizmetlerini aralıksız sürdürürken, İlçe deki trafik yoğunluğunu rahatlatacak çalışma gerçekleştirdi.

Prestij Caddesinde yaşanan araç park yoğunluğunun ortadan kaldırılması amacıyla Secaattin Mahallesi Çağlayan Sokak üzerindeki bulunan 1500 metrekarelik alanda tesviye ve zemin düzenleme çalışması gerçekleştirildi.

Çalışmalar kapsamında mevcut ağaçların çevrelerine bordür taşı ile düzenleme yapılırken, tesviye yapılan alanın zeminine de sıcak asfalt serimi yapıldı.

Yapılan yeni açık otopark alanı ile yaklaşık 100 araçlık yeni oto park alanı oluşturuldu.

Yapılan yeni açık otopark alanı ile Kurtuluş Festivalinde de yaşanabilecek araç yoğunluğunun da önüne geçilmesi hedefleniyor.

Demirci Belediye Başkanımız Erkan Kara yaptığı açıklamada “ İlçemiz Prestij Caddesinde araç park yoğunluğunu azaltmak, trafik akışını rahatlatmak için 1500 metrekarelik alanda yeni açık otopark alanı oluşturduk. Prestij Caddesi üzerindeki araçlarını park eden vatandaşlarımızın bu otoparkı kullanarak cadde üzerinde araç yoğunluğunu azaltmayı hedefliyoruz. Şehrimiz için her noktada çalışmalarımızı sürdüreceğiz “dedi.

316

Tüm Haberler