Haberler

DEMİRCİ'DE ŞARKILAR DOLU MUHTEŞEM AKŞAM

15 Haziran 2023 Perşembe

Demirci Belediyesince İlçemiz Akıncılar mahallesi Huriye-Hasan Akdemir parkında halk konseri düzenledi.

Demirci Belediyesi sosyal ve kültürel faaliyetleri kapsamında 14 Haziran Çarşamba akşamı Huriye-Hasan Akdemir parkında Demirci Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Aşkın Çelik  ve sanatçı Deniz Kınay'ın şarkıları ile eğlendi. 

Huriye-Hasan Akdemir parkında saat: 21.30'da başlayan konser gecenin ilerleyen saatlerine kadar sanatçı Deniz Kınay'ın 90'lardan bugüne uzanan hareketli pop şarkıları ile meydanı dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir akşam yaşattı. 

Konsere katılan Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, sanatçı Deniz Kınay'a çiçek takdim ederek bir konuşma yaptı. 

Başkan Selçuk, Belediyemiz olarak bu yıl yaz akşamlarında vatandaşlarımıza ve gençlerimize yönelik müzik organizasyonlarına devam edeceğiz. Belediyemiz ve Hayırseverimiz Hasan Akdemir işbirliği ile yaptığımız Huriye-Hasan Akdemir parkımızı geçtiğimiz Cumartesi günü açtık. Memleketime yakışan güzel bir park oldu. Belediyemiz olarak gençlerimiz ve halkımıza yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlere devam edeceğiz "dedi. 

Konsere Demircili vatandaşların ilgisi yoğun olurken, gençler ve vatandaşlarda şarkılara hem söyleyerek, hem de oynayarak eşlik ettiler. 

1131

Tüm Haberler