Haberler

DEMİRCİ'DE 74 ÇİFTÇİYE TARIM MAKİNALARI VE TOHUM DAĞITILDI

10 Mart 2023 Cuma

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Demirci'de 19'u kadın çiftçi olmak üzere 74 çiftçiye tarım makinaları, ekipman ve tohum düzenlenen törenle teslim edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı FAO tarafından desteklenen projeler kapsamında Tıbbi Aromatik Bitkiler projesi kapsamında 19 kadın kursiyere yüzde 90 hibeli çapa motoru, römork, tarım aletleri ve güneş enerji sistemlerinin teslimi yapıldı.

Diğer yandan " ektiğim nohut, biçtiğim nohut " projesi kapsamında 55 çiftçiye yüzde 75 hibeli 4 Bin 450 kilogram nohut tohumu dağıtıldı.

Tarım ürünleri merkezinde çiftçilere tarım ekipmanı ve nohut tohumu dağıtımı Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk tarafından yapıldı.

Demirci Kaymakamı Adem Kaya, çiftçilere hayırlı olmasını ve bereketli bir tarım sezonunun olması temennisinde bulundular.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, Tarım ve Orman Bakanlığımız çiftçilerimize gerek ekipman, gerekse tarım ürünleri noktasında her türlü desteği sunuyor. Demirci'mizde bu desteklemelerden en iyi şekilde yararlanıyor. Çiftçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

1413

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ