Haberler

DEMİRCİ, DOĞA VE SPOR TURİZMİNİN MERKEZİ OLACAK

28 Eylül 2022 Çarşamba

Yatırım ve hizmet belediyeciliği çalışmalarını sürdüren Başkan Selami Selçuk, Sarıçayır’da devam eden kır lokantası ve bungalov evlerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Demirci Belediyesince hazırlanan Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen proje kapsamında Sarıçayır Doğa Aktiviteleri ve Milli Bilinç Kamp alanında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Demirci'yi spor ve doğa turizminde merkez yapma yolunda çalışmalarını hızla sürdüren Belediye Başkanı Selami Selçuk, Sarıçayır kamp alanında devam eden çalışmaların ilçeye büyük değer katacağını vurguladı.

2022 yılı Mayıs ayında inşaatına başlanan kır lokantasında iç ve dış cephede çalışmalarda sona gelinirken, 9 adet bungalov evlerinin yapımında da sona gelindi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamadaİlçemizin geleceğine hizmet verecek, değer katacak yatırımları kazandırmaya devam ediyoruz. Yaz mevsiminde birçok sporcuyu ağırladığımız sarıçayır kamp alanın yaptığımız kır lokantası ve bungalov evlerinin yapımında sona geldik. Hedefimiz ilçemiz doğa ve spor turizminde merkez haline getirmek “dedi

1680

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ