Haberler

DEMİRCİ - GÖRDES YENİ YOL YAPIMINA BAŞLANDI

20 Eylül 2022 Salı

Demirci - Gördes arasında yeni yol yapımı için çalışmalara başlandı.

Demirci'de ulaşım yatırımları kapsamında ihalesi yapılan Demirci - Gördes yolunda yeni yol yapımı için yüklenici firma inşaat çalışmalarına başladı.

Demirci Kılavuzlar mahallesi ve Gördes Güneşli mahallesi arasında 3 ayrı noktada devam eden çalışmalar kapsamında bölgede 24 iş makinesi hizmet veriyor.

28 kilometre olarak yapılacak olan Demirci - Gördes yolu 12 metre genişliğinde olacak.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, Cumhur İttifakı AK Parti ve MHP Belediye Meclis Üyeleri Nurullah Ertaş Hayati İmrenlerli ile birlikte bölgede devam eden çalışmaları incelediler,yüklenici firmadan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

DÜNYA DURURKEN, DEVLETİMİZ YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demirci'mizin bir hattının daha yol eksiğini tamamlamış oluyoruz. Bizi ilimize bağlayan Gördes - Akhisar - Manisa yolunun en önemli etabı. Allah devlet düzenliği versin. Hükümetimizden Allah razı olsun. Bütün dünya dururken, bizim devletimiz çalışıyor. Cumhur İttifakı'nın ilçemize sağladığı önemli hizmetlerden birisidir "dedi.

2427

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ