Haberler

KIRSALDA GENÇLERLE GECE MAÇI

19 Ağustos 2022 Cuma

Demirci'de belediye tarafından kırsal mahallelere yapılan 9 halı sahada gece de sportif faaliyetler yapılması için güneş enerjisi ile ışıklandırma yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Demirci Belediyesi işbirliği ile ilçeye bağlı Kışlak, Minnetler, Kulalar, Mahmutlar, Durhasan, Tekeler, Ulacık, Söğütçük ve Kılavuzlar mahallesine tam donanımlı halı sahalar yapılarak hizmete sunuldu.

Kırsaldaki halı sahalarda gençlerin ve vatandaşlarında spor yapmaları amacıyla güneş enerji panelleri kurularak ışıklandırma yapıldı.

ULACIK MAHALLESİNDE GENÇLERLE GECE MAÇI

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, belediye personeli ile birlikte ilçeye bağlı Ulacık  mahallesindeki gençlerle halı sahada gece maçı yaptı.

Gençlerin taleplerini dinleyen Başkan Selçuk, gençlere forma ve maç izlemeye vatandaşlara da çeşitli hediyeler veriyor.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile hem ilçe merkezine hem de kırsal mahallelerimize halı sahalar yapıyoruz. Bugüne kırsal 9, merkezde 4 olmak üzere 13 halı saha yaptık. Kırsal da gecede spor yapılması amacıyla sahalara güneş enerji panelleri kurarak ışıklandırılmasını sağladık. Bu sayede gençlerimizle gece maçlarında buluşuyoruz. Bizim gençliğimizde böyle halı sahalarımız yoktu. Çok şükür şimdi devletimizin desteği ile bu yatırımları yapıyoruz. Daha çok kırsal mahallede güneş enerjili halı saha yatırımlarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Ulacık mahallesi gençlerinden Resul Demirel ise " Toprak alanlarda maç yapıyorduk. Üstümüz, başımız toz canur oluyordu. Sağolsun Bakanlığımız ve Belediyemiz mahallemize çok güzel, çevresi tel örgülü ve gece ışıklandırması halı saha yaptı. Ayrıca Başkanımız da mahallemize gelerek bizlerle maç yapıyor. Teşekkür ederiz "dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'un Ulacık mahallesi ziyaretine AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ve Belediye Meclis Üyesi Nurullah Akgün'de eşlik etti.

Haberin videosunu izlemek için tıklayınız ; https://www.youtube.com/watch?v=2uA__LmVF0I

868

Tüm Haberler