Haberler

AK PARTİ MKYK ÜYESİ - MANİSA MİLLETVEKİLİ MURAT BAYBATUR DEMİRCİ'Yİ ZİYARET ETTİ.

6 Kasım 2021 Cumartesi

AK Parti MKYK Üyesi, Manisa Milletvekili Murat Baybatur bir dizi temaslarda bulunmak üzere Demirci'yi ziyaret etti. 

Demirci - Salihli karayolu üzerinde Belediye Başkanı Selami Selçuk, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, Belediye meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Manisa Milletvekili Murat Baybatur ilk ziyaret Demirci Kaymakamlığına yaptı. 

Milletvekili Baybatur, kaymakamlık girişinde bulunan Demirci Akıncıları köşesini inceledi. Belediye Başkanı Selami Selçuk, kahramanlık köşesinde milli mücadele dönemin Demirci Akıncılarının verdiği mücadeleyi anlatırken, köşede yer alan tarihi eşyaların da sunumunu yaptı.

Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Demirci Kaymakamı Adem Kaya'yı makamında ziyaret etti. 

Ziyaretin ardından Milletvekili Baybatur Kaymakamlık toplantı odasında sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kurum müdürlerinin katılımı ile düzenlenen toplantıya katıldı. 

Kaymakam Adem Kaya, toplantı odasında ilçeye yapılan ve devam eden yatırımlar ile ilgili bilgi verdi. 

Manisa Milletvekili Murat Baybatur daha sonra İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulunu ziyaret etti. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş ve Okul Müdürü Özcan Darıcı okulun çalışmaları ve YKS'de yakaladığı başarılar ile ilgili bilgi verdiler. 

Güveli Sulama Göletine de giden Manisa Milletvekili Murat Baybatur burada gölet çalışmalarında gelinen son nokta ile ilgili yüklenici firmadan bilgi aldı. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk, AK Parti MKYK Üyesi, Manisa Milletvekili Murat Baybatur'a, ilçeyi ziyareti anısına ahşap oyma tablo hediye etti. 

Manisa Milletvekili Murat Baybatur"  2021 yılındaki göstergelerin bize tuttuğu ışık neticesinde 2022 yılı daha iyi olacak. Sanayi ve üretim devam ediyor ve ihracat muazzam bir şekilde sürüyor. Gıda, züccaciye ve sanayi ara mamullerine kadar Türkiye'ye muazzam bir rağbet ve talep var.Esnaflarımıza destek için yeni kanun çıkardık. İharacatlarımıza yönelik teşvik açısından yeni kanunlar çıktı. Demirci'de her alanda hizmet sunmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Cumhur İttifakı gücü ile ülkemize gece gündüz demeden milletimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz " dedi.

1794

Tüm Haberler