Haberler

10 İLDEN, 30 SPORCU KATILDI

24 Ekim 2021 Pazar

Demirci'de 10 ilden 30 tenis sporcusunun katılımı ile düzenlenen "Cumhuriyet Kupası Büyükler Hafta Sonu Turnuvası" sona erdi.

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından, Demirci Kaymakamlığı ve Demirci Akıncıları Gençlik ve Spor Kulübünün ev sahipliğinde düzenlenen turnuva, Kaymakamlık binası arkasına Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Demirci Belediyesi işbirliği ile yapılan 3 kortta gerçekleştirildi.

26 erkek, 6 kadın olmak üzere 30 tenis sporcusunun katıldığı turnuva 4 gün sürdü.

4 kategoride yapılan Cumhuriyet Kupası Büyükler Hafta Sonu Tenis Turnuvasında dereceye girenlere ödülleri Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bilal Yılmaz tarafından verildi.

Turnuvada ayrıca Belediye Başkanı Selami Selçuk sporculara İlçenin yöresel tarım ürünleri olan hünnap meyvesi ve badem hediye etti.

Belediye Başkanı Selami Selçuk,  Demirci tertemiz doğası ile tam bir spor kenti. Hedefimiz her branşta spor faaliyetinin ilçemizde yapılmasını sağlamak. Kaymakamlığımız başta olmak üzere Belediyemiz destekleri ile kurumlarımızla Demircide güzel organizasyonlar yapıyoruz. Turnuva için Demirci'ye gelen sporculara teşekkür ediyorum. Hedefimiz Demirci'yi spor şehri yapmak"dedi. 

Kaymakam Adem Kaya ise , Türkiye Tenis Federasyonu ile daha önce Temmuz ayında Büyükler yaz kupası, Ağustos ayında Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile Tekerlekli sandalye akıncılar tenis turnuvası , eylül ayında veteranlar tenis turnuvası ve son olarakta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Kupası Büyükler Hafta Sonu Turnuvasını gerçekleştirdik. Spora ve sporcuya her aim desteklerini sürdüren Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a teşekkür ediyorum. Organizasyonlarımıza sponsor olan Altınyer Tekstil, Özkort firmasına ve Efe Kuruyemiş'e teşekkür ediyorum. Hedefimiz her yıl bu ulusal organizasyonların düzenlemesini sürdürmek " dedi.

Erkekler 1. grup

  1. Kemal Arda Karakaş Birinci
  2. Ahmet Atabay İkinci
  3. Mete Köseoğlu Üçüncü

Erkekler 2. grup

  1. Alpay Güler Birinci
  2. Ege Çankaya İkinci
  3. Ali Mert Gergin Üçüncü

Erkekler 3. grup

  1. Sertaş Nalçaçı Birinci
  2. Mustafa Er İkinci
  3. İslam Köse Üçüncü

Kızlar grubu

  1. Berrak Koçak Birinci
  2. İpek Şakiroğlu İkinci
  3. Sultan Çelikkanat Üçüncü

1282

Tüm Haberler