Haberler

SULTAN ABDÜLHAMİD HAN CAMİNDE ÇALIŞMALAR HIZLANDI

20 Eylül 2021 Pazartesi

Demirci Sultan Abdülhamid Han Caminde inşaat çalışmaları hızla sürüyor.

Hacı Hamza Mahallesi Üniversite caddesi üzerine Eğitim Fakültesinin yan tarafına yapımına başlanan Sultan Abdülhamid Han caminde dış cephe pencere ve duvar örme çalışmaları yapılıyor.

Demirci Belediyesi ve hayırseverlerin desteleri ile yapılan cami inşaatında duvar örme çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıva, su ve elektrik tesisatı döşemesine geçilecek.

840 metrekare büyüklüğünde olan Sultan Abdülhamid Han Cami inşaatına Belediye Başkanı Selami Selçuk, çalışmaları yerinde inceledi.

Demirci Belediyesince inşaata iş makinesi ve ekipman desteğinin yanı sıra inşaat malzeme desteği de veriliyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Eğitim Fakültesi girişine yapılan cami inşaatı hızla sürüyor. Hedefimiz inşaatı kısa sürede tamamlayarak hizmete sunmak. Sultan Abdülhamid Han Cami Selçuklu mimarisine özgü olarak yapılacak. Belediyemiz olarak ta inşaat çalışmalarına tam destek veriyoruz. Camii inşaatına destek vermek isteyen hayırseverlerimiz olursa bizlere ulaşabilirler" dedi.

CAMİ İNŞAATINA DESTEK VERMEK İSTEYEN HAYIRSEVERLER

Sultan Abdülhamid Han camii inşaatına destek vermek isteyen hayırseverlerinde dernek yönetimi veya Demirci Hacı Hamza Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Vakıfbank Şubesi : TR67 0001 5001 5800 7306 4909 50 nolu ıban hesabına ve bilgi almak isteyen hayırseverlerimiz  0 236 462 13 22 numaralı telefona ulaşabilirler.

1515

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ