Haberler

DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜNDE DOĞAYI TEMİZLEDİLER.

18 Eylül 2021 Cumartesi

Demirci'de 18 Eylül Dünya Temizlik gününde doğa severler ve öğrenciler doğaya atılan çöpleri toplayarak farkındalık oluşturdular.

Demirci Belediyesi, Bardakçılılar Derneği, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevlileri, Öğrenciler, Demirci Akıncıları derneği üyeleri ve Bardakçı mahallesi, cevizli dere, sığır ova, sarıçayır ve güldürdek mevkiilerinde doğaya atılan çöpleri temizlediler. 

Öğrenciler " Temiz Dünya İçin Hep Birlikte  El Ele " yazılı tişörtleri ile doğaya atılan çöpleri çöp poşetlerine topladılar. 

Demirci Belediyesi temizlik işleri ekipleri doğa temizlik çalışmasına destek verirlerken, öğrencilerin topladıkları çöpleri kamyonete yüklediler. 

Ailelerinde destek verdiği doğa temizliğinde Demirci Belediyesi ekipleri de etkinliğe katılan öğrencilere ve gönüllülere meyve suyu ve kek ikram etti.

Demirci Bardakçılılar Derneği Başkanı Ayşe Karagül yaptığı açıklamada " 18 Eylül Dünya Temizlik günü dolayısı ile gönüllülerden oluşan ekiple doğa temizliği yapıyoruz. Çalışmamıza en büyük desteği Demirci Belediyesi sağladı. Belediye Başkanı Selami Selçuk'a bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Bardakçı mahallesi ilkokulundaki öğrencilerimizde katılıyor etkinliğe bu sayede çocuklarımıza çevre bilincini aşılıyoruz. Şu ana kadar 70 çöp torbası çöp topladık. Halada toplamaya devam ediyoruz. Özellikle çok sayıda cam şişe ve plastik şişe doğaya atılmış" dedi. 

Bardakçı İlkokulu Öğrencisi Fatma Yıldız'da, 18 Eylül Dünya Temizlik gününde doğada temizlik yapıyoruz. Doğa kirletildiği için üzülüyorum. Temiz tutulursa sevinirim " dedi. 

Bardakçı İlkokulu Öğrencisi Rabia Şalgam ise, Doğayı temiz tutmalıyız. Kirli olursa doğada yaşayann canlılar yaşayamaz. Bu yüzden bugünde dünya temizlik gününde arkadaşlarımla çöp topluyoruz dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, etkinliğe katılan herkese çok teşekkür ederek, doğamızı ve çevremizi temiz tutmalıyız dedi.

958

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ