Haberler

YANAN KONAK YENİLENDİ VE MAHALLENİN HİZMETİNE SUNULDU

11 Mart 2018 Pazar

Demirci'nin her noktasında hizmetlerini etkin bir şekilde sürdüren Demirci Belediyesi, Kerpiçlik mahallesinde yangında zarar gören mahalle konağı yenileyerek mahallenin hizmetine sundu. 

İlçemiz Kerpiçlik mahallesinde bacadan çıkan yangınla içi ve çatısı zarar gören iki katlı mahalle konağı belediyemiz tarafından yeniden tadilata alınmıştı. 

Demirci Belediyesi fen İşleri ekiplerince zarar gören bina içinde bölümler yeniden modernize edildi. 

Demirci Belediyesince binanın çatısının kapatılmasının ardından, iç cephede tavan düzenlemesi, lavabo ve tuvalete fayans döşemesi ve yeni elektrik tesisatının döşenmesinin ardından hizmete sunuldu. 

Konağın alt katının düğün ve sünnet organizasyonlarında yemek pişirme için kullanırken, üst katınıda mahalle konağı olarak kullanılıyor. 

Kerpiçlik Mahalle Muhtarı Hüseyin Yıldırım, Yangında zarar gören konağımız belediyemiz tarafından yenilendi. Mahallemizin her ihtiyacına anında çözüm bulan Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum "dedi. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " 7/24 Demircimizin hizmetindeyiz. İlçemizin geleceği için çalışıyoruz.Kerpiçlik mahallemizde yangında büyük ölçüde zarar gören mahalle konağını yeniledik ve yeniden mahallemizin hizmetine sunduk. Kerpiçlik mahallemize hayırlı olsun "dedi. 

2006

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ