Haberler

EVİ YANAN AİLELERE, MİLLETVEKİLİ ÖZDAĞ VE BAŞKAN SELÇUK'TAN DESTEK

3 Mart 2018 Cumartesi

Demirci'de evleri yanan iki aileye Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve Belediye Başkanı Selami Selçuk'tan destek geldi.

02 Mart 2018 Cuma günü Demirci'yi ziyaret eden Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Köylüce mahallesini ziyaret ederek, 18 Şubat 2018 tarihinde evleri yanan Sülyeman ve Mesut Tuncer'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Milletvekili Özdağ'ın Köylüce mahallesi ziyaretine Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ve Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.

Evi yanan aileye Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ tarafından, 5 Bin 500 tuğla verilirken, Belediye Başkanı Selami Selçuk tarafından da kum, çimonta ve inşaat malzemesi verildi.

ACILAR PAYLAŞILDIKÇA AZALIR

Acıların paylaşıldıkça azaldığını söyleyen Başkan Selami Selçuk " Köylüce mahallemizde meydana gelen yangında 2 kardeşimizin evi yandı. İlk andan itibaren ailemize destek veriyoruz. Gerek belediyemiz, kaymakamlık ve milletvekilimiz tarafından nakit yardımı ve inşaat gereçleri noktasında yardımlar yapılıyor.İnşallah kısa süre içerisinde mahalle halkının desteği ile kardeşlerimizin evleri yapılacak " dedi.

DÜNYADA MEKAN, AHİRETTE İMAN DEMİŞ ATALARIMIZ

Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Belediye Başkanımız Köylüce mahallesinde yangın olduğunu 2 vatandaşımızın evlerini kaybettiğini söyledi. Bizde kendilerine destek vermek istedik. Ailemize yani bir ev yapılması için 5 Bin 500 tuğla verdik. Ayrıca Kaymakamlık makamı tarafından 5'er Bin Lira ve İl Afet Müdürlüğünce de  ailemize 7'şer Bin Lira nakit yardımı yapılacak. Kızılay tarafından da hem nakit yardımı hem de ev eşyaları verilecek. Mahalle halkı da el ele verecek imece usulü ile bu kardeşlerimizin evleri yapılacak. Dünyada mekan Ahirette iman demiş atalarımız. Biz kimsesizlerin kimsesi olan bir iktidarız" dedi.

Evi yanan Mesut Tuncer ise, Allah Devletimize, Milletimize zeval vermesin. Milletvekilimiz Selçuk Özdağ'a ve Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a teşekkür ediyorum " dedi. 

2833

Tüm Haberler