Haberler

2 YIL ÖNCE FAALİYETE BAŞLADI, ŞİMDİ DE PERSONEL KAPASİTESİNİ ARTTIRIYOR

1 Mart 2018 Perşembe

Demirci'de yaklaşık 2 yıldır faaliyet gösteren Altınyer Tekstil  üretim kapasitesini arttırırken, yeni personel istidamı içinde başvuruları açtı. 

Demirci'de Akıncılar mahallesi tekel depolarında tekstil üzerine faaliyet gösteren ve birleşik mağaza zincilerine üretim yapan Altınyer tekstil, çadır, kamp sandalyesi, pazar arabası çeşitli eşya üretimine de başladı. 

Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol ve Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, Altınyer tekstil firması sahibi Gökhan Yer'i ziyaret ederek firmanın çalışmaları hakkında bilgi aldılar. 

Altınyer tekstil'de şu anda 40 personelin çalıştığını ve 2018 yılı içerisinde gelen başvurulara göre bu sayıyı 100'ün üzerine taşımaya hedefledikleri belirtildi.

Firma sahibi Gökhan Yer " Demirci'de yaklaşık 2 yıl önce başladığımız tekstil firmamızda üretim kapasitemizi arttırarak devam ediyoruz. Yeni iş kolları ve üretim eşyaları ile istihdamı genişletmeyi hedefliyoruz. Bu nedenle bizimle çalışmak isteyenleri firmamıza davet ediyorum "dedi. 

Kaymakamı Mutlu Akyol'da firma sahibine işlerinde kolaylıklar dileyerek, Demirci'de böyle bir tesisin üretim hacimini büyüterek daha çok kişiye iş kapısı açması çok önemli olduğunu söyledi. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, İlçemize işyeri kurmak ve istihdam sağlamak amacıyla gelen her firmamıza belediyemiz olarak gerekli kolaylık ve destekler sağlıyoruz. Altınyer tekstilde bu firmalardan birisi. 2 yıl önce faaliyetine başladı, bugün daha bir şekilde yoluna devam ediyor. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi. 

4438

Tüm Haberler