Haberler

BÖLGE MÜDÜRÜ EKER, YATIRIMLARI İNCELEDİ

27 Şubat 2018 Salı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Ali Fuat Eker, Demirci'de devam eden gölet ve baraj yatırımlarını incelemek üzere ilçeyi ziyaret ederken, Belediye Başkanı Selami Selçuk'u da makamında ziyaret etti.

27 Şubat 2018 Salı günü Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Ali Fuat Eker, İl ve ilçe ziyaretleri kapsamında Demirci'yi de ziyaret etti.  Demirci Belediyesine geçen Eker, burada Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret ederek, Demirci'de devam eden gölet ve baraj yatırımları hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Ali Fuat Eker, daha sonra Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte Ayvaalan Sulama barajına giderek burada devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

DEMİRCİ'YE 13 SULAMA GÖLETİ YAPILIYOR

Bölge Müdürü Fuat Eker yaptığı açıklamada " Sayın Bakanımızın başlatmış olduğu  Bin günde 1071 gölet projesi kapsamında olan Ayvaalan Sulama göleti su tutmaya başladı. Bu göletimizin 840 Bin metreküp depolaması mevcut ve Bin 490 dekar tarım arazisini sulayacak.  Demirci'de 13 sulama göleti yatırımı yapılıyor. 2018 yılı sonuna doğru Kılavuzlar Sulama gölet tamamlanacak. Demirci gölet yatırımlarını alan ilçe olarak en üst sıralarda yer alıyor " dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Devlet millet el ele verdiğinde aşılamaz, yapılamaz denilen her yatırım ve hizmet yapılıyor. Bir ilçeye 13 sulama göleti yapılıyor. Bu bizi çok gururlandırıyor. Vatandaşımız tarımda güzel yatırımlar yaparak ülke ekonomisine katkı sunacaklardır " dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ise " Demirci 13 sulama göleti yapılan Türkiye de şanslı bir ilçemiz. Ayvaalan sulama barajımız tamamlandı ve su tutuyor. Hayırlı uğurlu olsun "dedi.

2305

Tüm Haberler