Haberler

GELECEĞİN ÖĞRETMENLERİ BU SEMİNERDE BULUŞTU

26 Şubat 2018 Pazartesi

İlçe Sağlık Müdürlüğünce Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Basri Koçyiğit  Konferans Salonunda geleceğin öğretmenleri ile Otizm ile ilgili bilgilendirme semineri yapıldı.

Günümüzde sıklığı oldukça artan Otizm ile ilgili toplumsal farkındalık kazandırmayı amaçlanırken, otizmin ‘’bir eksiklik değil, farklılık olduğuna da dikkat çekildi.

Demirci İlçe Sağlık Müdürü Dr. Müberra Duran " İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak yıl içerisinde olan belirli gün ve haftalar ile ilgili çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Müdürlüğümüz olarak Otizm ile ilgili Eğitim Fakültesinde geleceğin öğretmenlerine yönelik bir bilgilendirme konferansı yaptık. Amacımız otizme dikkat çekmek ve bu nokta da yapılabilecekler ile ilgili bilgilendirme yapmak. Diğer yandan kurumumuz olarak kan bağışı ve organ bağışı ile ilgili de bilgilendirme çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. 2012 yılında 4 organ bağışçısı yer alırken, 2017 yılında bu sayıyı yaptığımız çalışmalar ile 500'e ulaştırdık "dedi.

Demirci Eğitim Fakültesinde yapılan otizm farkındalık seminerinin ardından kurulan organ bağışı standında 23 öğrenci bağışta bulundu.

1773

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ