Haberler

KAR DEMİRCİ'YE SÜRPRİZ YAPTI, KAR MANZARALARI BİR TIK İLERİDE

14 Şubat 2018 Çarşamba

Demirci 2 gündür devam eden sağanak yağmur yerini ilçe merkezi ve yükseklerde kar yağışına bıraktı.

Demirci'de hafta başından bu yana devam eden sağanak yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışı hem yüksek kesimler de hem de ilçe merkezinde etkili oldu.  Kar yağışı özellikle BİN 470 rakımlı Demirci - Simav karayolu Akçakertik mevkiinde etkili olurken, kar kalınlığı yükseklerde 20 santimetreye ulaşırken, ilçe merkezinde de 5 santimetreye yaklaştı.

Kar yağışını gören öğrenciler ve vatandaşlar kar sevincini yaşamak için yürüyüşe çıkarlarken, Demirci Belediyesi de sürücülerin trafikte zor anlar yaşamaması için ana arterlerde kar temizlemesi yaptı

Demirci Karayolları ekipleri de yoğun kar yağışının hüküm sürdüğü Demirci - Simav karayolu Akçakertik mevkiinde kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk " İlçe merkezimize çok uzun zamandan sonra etkili bir kar yağışı gördük. Belediyemiz olarak ekip, ekipman olarak hazırız. Ayrıca 300 bin ton tuz stokumuz mevcut. Kar yağışı ile birlikte ilçe merkezinde bazı ana yollarda sıkıntı yaşanmaması için kar temizleme çalışması yaptık. Demirci Karayolları ekipleri ile de sürekli irtibat halindeyiz " dedi.

4684

Tüm Haberler